Chilindron Cubano de Espanol

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Braadpan
  • Pan

Bereidingswijze

  1. Vraag de slager de bout in flinke stukken te verdelen.
    Schil de knoflooktenen en halveer ze.
    Snijd de helft van de klein en de rest in dikke plakken.
    Verpak de in een papiertje, drop het bij de verwarming en verpulver het.
    Maak de en de reuzel heet in een vuurvaste aardewerken schaal of in een braadpan en voeg de toe als het vet begint te sputteren.
    Doe dan de klein gesneden ui en erbij en fruit af en toe omscheppend tot de transparant worden.
    Strooi zout en peper, de gesneden en de gehakte erbij.
    Schep alles goed om en meng de ontvelde erbij.
  2. Schep weer om en laat op een middelgroot vuur inkoken.
    Prak met een schuimspaan fijn en doe er het en de allspice en de stukken vlees bij.
    Begiet met de en stoof 20 minuten door.
  3. Draai het vuur lager en verdeel de groene en zwarte erover heen.
    Leg de plakken ui erop, dek de pan losjes af en stoof 1 uur zacht.
    Voeg zonodig nog wat bij.
    Desgewenst kunnen er de laatste 10 minuten repen rode en groene paprika worden meegestoofd.
    Geef er gekookte aardappelen bij.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
20 kcal
1%240 kcal
Vetten
2 g.
2%24 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
0 g.
0%0 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Chilindron Cubano de Espanol