Chicken Parmigiana
- Herkomst Australie
- Categorie Gevogelte
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van MilouSchiks
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Verwarm de oven voor op 200 graden.
Vul 1 schaaltje met , 1 met de losgeklopte en 1 met een mix van de en het .
Kruid de kipfilets met en .
Haal vervolgens de achtereenvolgend door de , het ei, en het kaasmengsel. - Herhaal dit met alle kipfilets.
Doe een flinke laag in een pan met antiaanbaklaag en laat dit goed heet worden. - Leg de erin en bak iedere kant 2 tot 4 minuten aan.
In plaats van kan je ook een ovenschotel maken met aardappelschijfjes, of je serveert de kip met een frisse salade.
Vul een ovenschaal met de en leg de gebakken kipfilets hierin. - Snijd de doormidden en leg een halve bol op iedere .
- Bestrooi het geheel met een redelijk wat .
Bak de kipfilets in 20 tot 30 minuten gaar.
Kook ondertussen de .
Controleer of de kipfilets gaar zijn voor je ze uit de oven haalt. - Serveer de kip met saus over de .
Eet smakelijk!
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem en spaghetti
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- mozzarella, parmezaanse kaas, paneermeel kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in mozzarella en parmezaanse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- parmezaanse kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1201 kcal | 60% | 4804 kcal |
Vetten | 16 g. | 24% | 64 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 21 g. | 8% | 84 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |