Broodpap

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Bereidingswijze

  1. Maak de warm.
  2. Verdeel de sneetjes brood, van hun korstjes ontdaan, over 4 borden.
  3. Giet daar de overheen en breng het op smaak met een eetlepel .
25
25
25

Variaties op Broodpap

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Broodpap
VariatieAantalGang
Broodpap1Broodgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • witbrood is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • melk is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (5)

Broodpap heeft een gemiddelde waardering gekregen van 9.2 / 10 in 5 recensies
RESET

Wel heel snel klaar, het is veel lekkerder als je het brood met de melk een tijdje aan de kook laat (goed blijven roeren) Dan gaat het op echte pap lijken, als laatste suiker en eventueel kaneel toevo... Lees reactie
marianemmen 21 december 2013
Ik heb dit recept op mijn oude volkorenbrood uitgeprobeerd. Kan ook prima. Toevoegen van wat kaneel, gemberpoeder en nootmuskaat maakt het nog lekkerder.
Johan 17 december 2013
Ook ik heb kortgeleden een broodpudding op de site gezet. Er zijn allemaal variaties. Leuk om te lezen dat deze heel oude recepten nog steeds bestaan.
ma-griet 25 augustus 2012
Als kind nu 63 kregen wij ook deze broodpap maar wij als Brabanders noemde het poetjespap dat was meer voor de poezen Bij ons was het geen delicatesse maar het was meer armoe.
Paula 25 augustus 2012
Als kind heb ik vaak broodpap gegeten(ik ben nu 55jr.) Mijnmoeder verwerkte op die manier het oude brood. Zij deed het brood in blokjes in de gekookte melk. Dan deed ze daar de suiker bij en een klon... Lees reactie
mvdalen 1 januari 2008

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
210 kcal
10%840 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%16 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Broodpap