Broodje gehakt
- Herkomst Nederland
- Categorie Broodgerechten
- Bereiden
- Kookboek van maart1979
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Oven
Bereidingswijze
- Verwarm de oven 10 minuten voor op 180 graden.
Meng het met het en de stroganoff-.
Snij de afbakbroodjes doormidden en doe het gehaktmengel erop en zorg dat het gehaktlaagje niet dikker is dan anderhalve centimeter.
Doe daarna een half plakje smeltkaas op het en doe de bovenkant van het broodje erop.
Doe ze vervolgens in de oven en bak de broodjes in 25 minuten af.
HAK de broodjes in 2 of 4 stukken en eet ze warm dan zijn ze het lekkerst.
Ook lekker om te maken
Variaties op Broodje gehakt
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Broodje gehaktbal | 1 | Vlees |
Broodje gehakt met mosterdaus vor buffet | 1 | Speciale gelegenheden |
Broodje gehakt van bladerdeeg met gandaham | 1 | Vlees |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- kruiden en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per brood | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 166 kcal | 8% | 996 kcal |
Vetten | 9 g. | 13% | 54 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 1% | 12 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |