Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bojo recept
Bojo recept

Bojo


Ingrediënten


printad
12

Bereidingswijze


Alle ingrediënten goed mengen en de amandel essence druppelsgewijs naar smaak toevoegen. De massa overdoen in een beboterde cakeblik of in een vuurvaste overschaal, afmetingen 30 (l) x 20( b) x 7 (h) cm, hierop een paar klontjes boter leggen en in een voorverwarmde oven op 175-200 graden C. 1- 1 ½ uur bakken. Met een vork prikken om te kijken of de bojo goed gebakken is.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit bojo recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Reacties

Dit recept heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8.7 / 10 in 3 recensies

  • Moet de boter IN de bojo of erop?
  • Ik heb een aantal keren bojo gemaakt volgens jullie recept en het is een aanrader voor een ieder. Ik heb heel veel complimenten gekregen hierover. En ik heb zelfs bestellingen moeten doen voor bojo. Dank jullie wel. Het smaakt elke weer verrukkelijk. Grt, Radj
  • Heb je ook het recept van bojo zonder kokos met kokosmelk?


Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Weg met mes en vork
    Het scheelde in ieder geval in de afwas, voor het Ethiopisch restaurant waar ik laatst uit eten was. We aten namelijk lekker met onze handen. En dan ook nog eens met z'n allen van één groot bord. Heel authentiek en ontspannen. En inderdaad, we hadden niet eens bestek nodig.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven