Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Taartvorm
  • Handmixer
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Vet een taartvorm met uitneembare bodem (26 cm doorsnede, 4 cm hoog) in met .
    Kneed 250 gram , 75 gram , 125 gram , in stukjes en 1 ei met de deeghaken van een handmixer en vervolgens met de handen snel tot een glad deeg.
    Rol het deeg op een met bestoven werkblad rond uit ( ca. 30 cm doorsnede) Bekleed de vorm met het deeg en druk de randen goed aan.
  2. Zet ca. 30 minuten in de koelkast.
    Was intussen voor de vulling de en laat ze goed uitlekken.
  3. Meng de bessen met de jam.
    Klop 5 , de crème fraîche, 125 gram en de met een handmixer glad.
    Verwarm de oven voor tot 200 graden, Bestrooi de deegbodem gelijkmatig met het ,
    Verdeel het bessenmengsel eroverheen.
  4. Verdeel het crème fraîchemengsel eroverheen.
    Bak de taart 30-35 minuten onder in de oven.
    Laat hem afkoelen.
  5. Neem de taart uit de vorm.
    Lekker met crème fraîche en walnotenijs
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • suiker en vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • boter en paneermeel kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
186 kcal
9%2976 kcal
Vetten
8 g.
12%128 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
16 g.
6%256 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
12 g.
14%192 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Blauwebessentaart met crème fraîche