Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kue Dadar (gevulde flensjes) recept
Kue Dadar (gevulde flensjes) recept

Kue Dadar (gevulde flensjes)


Ingrediënten


printad

Bereidingswijze


Vermeng voor de flensjes de bloem met het zout in een kom.
Voeg de eieren en een scheutje melk toe en roer vanuit het midden alles door elkaar tot het een dik, glad mengsel is.
Verdun het al roerende met de overige melk.
Kleur het beslag lichtgroen met de pandanpasta. Laat het een half uur staan.
Verhit steeds een klein stukje boter in een kleine koekenpan en bak van het beslag dunne flensjes aan beide kanten goudbruin.
Smelt voor de vulling de gula djawa in 1 deciliter water.
Roer de kokos erdoor, leg midden op elk flensje een eetlepel van de vulling en rol het op.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit kue dadar (gevulde flensjes) recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.




Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Column
    Lees de column van Hilde Weg met mes en vork
    Het scheelde in ieder geval in de afwas, voor het Ethiopisch restaurant waar ik laatst uit eten was. We aten namelijk lekker met onze handen. En dan ook nog eens met z'n allen van één groot bord. Heel authentiek en ontspannen. En inderdaad, we hadden niet eens bestek nodig.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven