MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

Kue Dadar (gevulde flensjes)

Kue Dadar (gevulde flensjes) recept

Ingrediënten

Bereidingswijze

Vermeng voor de flensjes de bloem met het zout in een kom.
Voeg de eieren en een scheutje melk toe en roer vanuit het midden alles door elkaar tot het een dik, glad mengsel is.
Verdun het al roerende met de overige melk.
Kleur het beslag lichtgroen met de pandanpasta. Laat het een half uur staan.
Verhit steeds een klein stukje boter in een kleine koekenpan en bak van het beslag dunne flensjes aan beide kanten goudbruin.
Smelt voor de vulling de gula djawa in 1 deciliter water.
Roer de kokos erdoor, leg midden op elk flensje een eetlepel van de vulling en rol het op.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit kue dadar (gevulde flensjes) recept. Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /