AkkoordWij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site.

Kue Dadar (gevulde flensjes)

Ingrediënten

Bereidingswijze

Kue Dadar (gevulde flensjes) recept Vermeng voor de flensjes de bloem met het zout in een kom.
Voeg de eieren en een scheutje melk toe en roer vanuit het midden alles door elkaar tot het een dik, glad mengsel is.
Verdun het al roerende met de overige melk.
Kleur het beslag lichtgroen met de pandanpasta. Laat het een half uur staan.
Verhit steeds een klein stukje boter in een kleine koekenpan en bak van het beslag dunne flensjes aan beide kanten goudbruin.
Smelt voor de vulling de gula djawa in 1 deciliter water.
Roer de kokos erdoor, leg midden op elk flensje een eetlepel van de vulling en rol het op.

Allergieinformatie

Op de volgende pagina vindt u de allergie informatie voor dit kue dadar (gevulde flensjes) recept.
Klik hier voor de allergeneninformatie.

Mijn Reactie...

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Nieuwe Recepten
    Nu op ons forum
    Meedoen
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven
    Culinaire Nieuwsbrief
    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /