Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kue Dadar (gevulde flensjes) recept
Kue Dadar (gevulde flensjes) recept

Kue Dadar (gevulde flensjes)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vermeng voor de flensjes de bloem met het zout in een kom.
Voeg de eieren en een scheutje melk toe en roer vanuit het midden alles door elkaar tot het een dik, glad mengsel is.
Verdun het al roerende met de overige melk.
Kleur het beslag lichtgroen met de pandanpasta. Laat het een half uur staan.
Verhit steeds een klein stukje boter in een kleine koekenpan en bak van het beslag dunne flensjes aan beide kanten goudbruin.
Smelt voor de vulling de gula djawa in 1 deciliter water.
Roer de kokos erdoor, leg midden op elk flensje een eetlepel van de vulling en rol het op.

Allergenen Informatie

Voor dit kue dadar (gevulde flensjes) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Meer Recepten


Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Deeglaagjes
    Ik ben een bladerdeegjunkie. Van appelflappen, croissantjes en taarten tot kaasrolletjes en quiches, ik maak het allemaal. Maar echt gezond is bladerdeeg nou niet bepaald; ik schrik elke keer weer van het vetgehalte. Dus de laatste tijd heb ik wat geŽxperimenteerd met filodeeg, het iets minder vette broertje. En met succes.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven