Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. schil de , was ze en snijd ze in stukken.
  2. Kook ze afgedekt in water met een snufje in ca, 20 minuten gaar.
  3. Laat de rode uitlekken, vang het vocht op en houd het apart.
  4. Laat de uitlekken, vang het vocht op en houd het apart.
    Hak de rode fijn.
  5. Hak 200 gram fijn.
  6. Pel en snipper de .
  7. Was de peterselie, schud hem droog en hak hem fijn.
    Verbrokkel de .
  8. Verhit 1 eetlepel in een pan en fruit er de in, voeg de corned beef toe en bak hem mee tot hij kruimelig uit elkaar valt.
  9. Los intussen het op in 250 ml heet water.
    Giet de af, laat ze uitdampen en stamp ze fijn.
  10. Voeg de bouillon beetje voor beetje toe.
  11. Voeg de ui, de fijngehakte rode biet en de fijngehakte augurk toe aan de en roer door.
  12. Voeg ca. 100 gram rode bietensap toe en meng alles goed door elkaar, voeg het vlees toe en meng het door de stamppot.
    Breng op smaak met , peper en augurkennat.
  13. Roer er wat extra bouillon of rode bietensap doorheen als de stamppot te vast is
    Dien de stamppot op met de rolmops.
  14. Bestrooi de stamppot met peterselie.
    Geef de overige er apart bij
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • boter en bouillonblokje kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in bouillonblokje
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
477 kcal
23%1908 kcal
Vetten
30 g.
43%120 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
22 g.
8%88 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Bietenstamppot met spiegelei en rolmops