Bami
- Herkomst Nederland
- Categorie Miegerechten
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van Veravandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- De kipblokjes marineren in de met .
- verhitten en hierin de ui, en bakken.
- Uit de pan halen, pan schoonvegen.
- Opnieuw verhitten en de kip bakken totdat deze gaar is.
- Het uimengsel toevoegen.
- Bamipakket toevoegen.
- Als dit warm is potje toevoegen en even meewarmen.
- Bami koken.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Bami Trafasie (de lekkerste Surinaams-Javaanse bami)445m
-
Recept
Bami met kipfilet, champignons, doperwten en uien41u
-
Recept
Surinamse Bami schotel41u30m
-
Recept
Surinaamse bami met surinaamse pindasaus430m
-
Recept
Surinaamse Bami410m
-
Recept
Bami Goreng Ajam Haïti (Mie met stevig gekruide kippenlever)445m
Variaties op Bami
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Surinaamse Bami | 4 | Stoofschotels |
Bami Goreng | 3 | Miegerechten |
Bami | 3 | Miegerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal en olie
- sambal kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap
- ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in sambal
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in champignons
- olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap
- Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 338 kcal | 16% | 1352 kcal |
Vetten | 16 g. | 24% | 64 g. |
Waarvan verzadigd | 1 g. | 6% | 4 g. |
Waarvan onverzadigd | 2 g. | 8% | 8 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 16 g. | 6% | 64 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |