Balsamico-champignons
- Herkomst Nederland
- Categorie Warm
- Bereiden
- Kookboek van corrine
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
- Oven
- Ovenschaal
Bereidingswijze
- Warm de oven voor op 200 graden C.
- Borstel de champignons schoon.
- Leg ze in een ovenschaal en besprenkel ze met de azijn en olie.
- Strooi er de bruine en de blaadjes .
- Stoof de champignons in ongeveer 20 minuten gaar.
- Was de goed schoon en laat goed uitlekken.
- Ris de blaadjes van de takjes Italiaanse .
- Doe de in een ruime pan en voeg de toe.
- Pers er de boven uit en kook de risotto volgens gebruiksaanwijzing.
- Schep er de laatste 2 minuten de door.
- Maak met behulp van een serveerring mooie taartjes van de risotto op 2 borden.
- Schep de balsamico-champignons op en er om heen.
- Serveer eventueel met de .
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in spinazie
- suiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kruiden en parmezaanse kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in parmezaanse kaas
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in balsamico-azijn en parmezaanse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- kruiden kan sporen bevatten van lactose en Allergie in parmezaanse kaas
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in balsamico-azijn en suiker
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van zout kunnen voorkomen in parmezaanse kaas
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 270 kcal | 13% | 540 kcal |
Vetten | 15 g. | 21% | 30 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 12 g. | 4% | 24 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |