Asperges met ham en ei

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Kook goede , liefst direct bij de boer gekocht.
  2. Bewaar deze in een natte theedoek in de koelkast.
  3. Schil de en snij het kontje eraf.
  4. Bewaar de schillen.
  5. Breng in een grote pan of aspergepan water aan de kook.
  6. Als het water kookt de toevoegen en weer aan de kook brengen.
  7. Laat 8 minuten koken nadat het water weer kookt.
  8. Kook de mee.
  9. Zet het vuur uit en haal de eruit.
  10. Snij de fijn en pel en prak de .
  11. Smelt de boter in een pan, voeg de op het laatst toe.
  12. Giet in dit in een schaaltje en gebruik het als saus.
  13. Serveer alles samen in een warme schaal.
  14. Maak van de schillen een soep.
25
25
25

Variaties op Asperges met ham en ei

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Asperges met ham en ei
VariatieAantalGang
Asperges met ham en ei en een romige saus1Bijgerechten
Asperges met ham en ei1Seizoensgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in roomboter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomboter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
324 kcal
16%648 kcal
Vetten
26 g.
37%52 g.
Waarvan verzadigd
11 g.
56%22 g.
Waarvan onverzadigd
6 g.
20%12 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
2 g.
41%4 g.
Koolhydraten
2 g.
0%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
8 mg.
1%16 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Asperges met ham en ei