Maak de bodem als volgt:
Klop de eieren schuimig met het zout, de suiker en de vanillesuiker.
Voeg de boter toe en mix net zolang totdat er een homogene massa is verkregen.
Zeef de en het er overheen.
Klop weer totdat er een mooi deeg is ontstaan.
Bekleed de springvorm met dit deeg en prik er met een vork in.
Verwarm de oven voor op 175°C.
Schil de , rasp deze grof en besprenkel met het .
Klop de met de suiker(150 gram)(150 gram) schuimig, voeg dan de boter toe en klop deze er doorheen.
Roer de kokos(100 gram) en de appelrasp er door en doe het mengsel in de vorm.
Bak de taart in ± 65 minuten gaar.
De taart is gaar als een breinaald er schoon uitkomt.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in boter of margarine en boter of margarine
Gluten
bakpoeder kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
Suiker
suiker, vanillesuiker, suiker past niet in een suiker-arm dieet.
Sesam
Sporen van sesam kunnen voorkomen in boter of margarine en boter of margarine
Ei
eieren en eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
Koemelk
boter of margarine en boter of margarine kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter of margarine en boter of margarine
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
boter of margarine en boter of margarine kan sporen bevatten van lactose en Allergie in boter of margarine en boter of margarine
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker en suiker
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in boter of margarine en boter of margarine
Vis
Sporen van vis kunnen voorkomen in boter of margarine en boter of margarine
Zoutarm
zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.