Advokaattaart
- Herkomst Nederland
- Categorie Taart en gebak
- Bereiden
- Kookboek van dd
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Taartvorm
- Magnetron
- Rasp
Bereidingswijze
- Bedek de bodem van de springvorm met plasticfolie. (dit is makkelijk, dan kun je als de taart hard is de springvorm eventueel weer afhalen).
- Maak sterke (een of twee kopjes).
- Schenk dat in een soepbord en gooi daar een scheutje doorheen.
- Doop de lange in het - mengsel en bedek de bodem van de taartvorm ermee. (maak dus een bodem van lange ).
- Klop de met de en de klop-vast.
- als de stevig is voeg dan ruim 12 eetlepels advocaat toe en roer erdoor.
- Vul de vorm met met ongeveer de helft van het /advocaat mengsel.
- Als je nog lange over hebt doop je die ook in het / mengsel en verdeel je de stukjes over het geheel.
- Voeg dan de rest van het mengsel toe.
- Rasp de chocolade er bovenop en zet de taart zeker 3 a 4 uur in de diepvries.
- Ongeveer 1 uur voor gebruik uit de diepvries halen.
- Je kunt stukjes die je nodig hebt ook gemakkelijk zo van uit de diepvries snijden. (eventueel even in de magnetron tot het wat ontdooid is) en de rest terug zetten.
- Smullen.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Advokaattaart420m
-
Recept
Perziken-advokaattaart435m
Variaties op Advokaattaart
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Advokaattaart | 2 | Hartige taarten |
Bokkepootjes/advokaattaart | 1 | Feestjes en verjaardags hapjes |
Perziken-advokaattaart | 1 | Taart en gebak |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- slagroom is niet geschikt voor een koemelk-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- slagroom is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 476 kcal | 23% | 5712 kcal |
Vetten | 30 g. | 42% | 360 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 49 g. | 19% | 588 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |