Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Mixer
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 175 graden celsius.
    Vet een bakblik (ca. 32 x 39 cm, minimaal 3,5 cm diep) in en bestrooi met het .
  2. Was de , halveer ze, verwijder de pitten en snijd de in partjes.
    Klop 150 gram , de , het en een snufje met de mixer tot een romig mengsel.
    Roer de , de kwark, de en de er kort doorheen.
  3. Roer het er doorheen.
  4. Strijk het beslag in het bakblik.
  5. Verdeel de erove.
  6. Strooi de eroverheen.
  7. Bak de taart ca. 50 minuten in de oven.
    Haal de taart uit de oven en bestrijk met de .
    Laat de taart afkoelen in het bakblik.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in griesmeel
  • suiker en vanillesuiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • advocaat kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • boter, roomkaas, magere kwark kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en magere kwark
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • nougatine is niet geschikt voor een noten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, roomkaas, magere kwark is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
152 kcal
7%3648 kcal
Vetten
12 g.
18%288 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
1%48 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
7 g.
8%168 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Abrikozengebak  voor buffet