MijnReceptenboek.nl maakt gebruik van cookies.
Wij gebruiken cookies onder andere om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je voor jou relevante advertenties te zien krijgt. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door hieronder op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op MijnReceptenboek.nl.

Accepteren

E466

Carboxymethylcellulose

Over E466 / Carboxymethylcellulose

Carboxymethylcellulose wordt gewonnen uit hout en daarna chemisch behandeld. Het wordt gebruikt als verdikkingsmiddel, vulmiddel, voedingsvezel, antiklontermiddel en emulgator.

Allergieinformatie over E466

Een hoge dosering E466 kan verstopping of diarree, krampen en winderigheid veroorzaken.

Wij hebben nog veel meer informatie over E nummers! Meer E-nummers

Timers

    Nieuwe Recepten

    Nu op ons forum

    Meedoen

    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven

    Culinaire Nieuwsbrief

    De culinaire nieuwsbrief brengt je elke week de lekkerste recepten & culinaire nieuwtjes! Schrijf je ook nu in!

    E-mail
    Voornaam
    Achternaam

    /