Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

E226

Calciumsulfiet - Terug naar de complete E-nummer lijst

Over E226 / Calciumsulfiet

Calciumsulfiet is een natuurlijk conserveermiddel en wordt gemaakt van calciumzout van zwaveligzuur. Het wordt onder andere gebruikt bij de productie van wijn, suiker (bleekmiddel) en vruchtensappen.

Allergieinformatie over E226

Mensen met een overgevoeligheid voor sulfieten (E 211-228) kunnen deze E nummers beter vermijden. (Het versterkt de effecten van een kater).

Wij hebben nog veel meer informatie over E nummers! Meer E-nummers

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven