Recepten met Visfond
Een visfond is vocht dat de smaak van vis heeft gekregen door vissenkoppen en –graten (met nog wat vlees eraan) langdurig in te koken in water en wijn. Het is een sterke variant van visbouillon, die gebruikt wordt voor bijvoorbeeld vissoep. Door extra vocht toe te voegen aan visfond, kan weer visbouillon worden gemaakt. Fonds worden...Nog veel meer weten over Visfond klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met visfond toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Visfond
-
Recept
Gegrilde tarbot met kreeftenbearnaise445m
-
Recept
Visrollade450m
-
Recept
Gebakken gevulde scholrolletjes455m
-
Recept
Forel met romige wijnsaus445m
-
Recept
Kabeljauw met andijvie en mosterdsaus440m
-
Recept
Bloemkool gerookte zalmsoep430m
-
Recept
Gevulde courgettebloemen420m
-
Recept
St. Jakobsschelpen met safraansaus415m
-
Recept
Gebakken kabeljouw met olijven430m
-
Recept
Aspergebouillon met gevulde wontons430m
-
Recept
Cataplana430m
-
Recept
Vissoep alla Rebecca440m
-
Recept
Scampi met geroerbakte asperges en zeekraal435m
-
Recept
Roodbaarsfilet met gele paprikasaus445m
-
Recept
Paling met tuinkruiden445m
-
Recept
Zeetong (stoven op oma’s manier)455m
-
Recept
Asperges met rode mul en wittewijnsaus440m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Visfond. Dit zijn zowel recepten waarbij Visfond gebruikt wordt en waar Visfond het hoofdingrediënt is.