Recepten met Salamblad
Eugenia polyantha WightSalam blad is een soort laurierblad. Het is het blad van de boom Eugenia polyantha uit Azië. Het blad smaakt aromatisch en licht zuur, citroenachtig. Vanwege de vorm van het blad wordt zij in Nederland Indonesische laurier genoemd. De smaak is echter anders. In Indonesië gebruikt men in plaats van de naam salam ook andere namen,...
Nog veel meer weten over Salam blad klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met salamblad toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Salamblad
-
Recept
Groentenkerrie440m
-
Recept
Tempeh Goreng Tjampoer430m
-
Recept
Sambal Goreng Oedang Besar430m
-
Recept
Sambal trassi420m
-
Recept
Boemboe Opor420m
-
Recept
Telor Boemboe Bali430m
-
Recept
Daging boemboe Bali450m
-
Recept
Soto Daging430m
-
Recept
Babi Guling (aangepast)440m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Salamblad. Dit zijn zowel recepten waarbij Salamblad gebruikt wordt en waar Salamblad het hoofdingrediënt is.