Recepten met Salam
Eugenia polyantha WightSalam blad is een soort laurierblad. Het is het blad van de boom Eugenia polyantha uit Azië. Het blad smaakt aromatisch en licht zuur, citroenachtig. Vanwege de vorm van het blad wordt zij in Nederland Indonesische laurier genoemd. De smaak is echter anders. In Indonesië gebruikt men in plaats van de naam salam ook andere namen,...
Nog veel meer weten over Salam blad klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met salam toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Salam
-
Recept
Sajoer Rawon41u45m
-
Recept
Dendeng Boemboe Basa41u
-
Recept
Dendeng Terih41u30m
-
Recept
Kip Kerrie 2445m
-
Recept
Rundvleeskerrie41u
-
Recept
Sajoer Lodeh42u
-
Recept
Ajam Opor41u30m
-
Recept
Sambal Goreng Boontjes 3430m
-
Recept
Seroendeng415m
-
Recept
Ikan Bumbu lekkerbekjes420m
-
Recept
Bami op z'n Javaans ( Surinaams)430m
-
Recept
Hete kip41u
-
Recept
Nasi Keboeli 241u
-
Recept
Telor Kare425m
-
Recept
Babi ketjap toemis42u
-
Recept
Sambal Goreng Koolrabi420m
-
Recept
Sambal goreng boontjes-Tahoe430m
-
Recept
Nasi Uduk Jakarta41u
-
Recept
Sambal Babi-Peteh430m
-
Recept
Sambal Goreng Kentang Udang430m
-
Recept
Sajoer Witlof430m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Salam. Dit zijn zowel recepten waarbij Salam gebruikt wordt en waar Salam het hoofdingrediënt is.