Recepten met Madeira
Madeira is een versterkte zoete wijn die genoemd is naar het eiland waar ze vandaan komt: Madeira. De wijn wordt in zijn bereidingsproces versterkt met wijnalcohol. Men spreekt daarom van een versterkte wijn. De wijnbouw op Madeira is ontstaan in de 17e eeuw. Het doel was Portugese schepen op weg naar Braziliƫ te bevoorraden. Madeira word...Nog veel meer weten over Madeira klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met madeira toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Madeira
-
Recept
Kalfslapjes met spinazie545m
-
Recept
Uitjes gestoofd met dragon en madeira415m
-
Recept
Rundertong in Madeirasaus43u15m
-
Recept
Wildzwijn met Madeirasaus en een stamppotje van kool41u45m
-
Recept
Lamshaasje in een lichte jeneverbessensaus450m
-
Recept
Roomschnitzels415m
-
Recept
Hert carpaccio in wildbouillon met cantharellen en kervel430m
-
Recept
Lamsvlees van de zadel415m
-
Recept
Choesels44u45m
-
Recept
Sterke runderbouillon43u
-
Recept
Uitjes gestoofd met dragon420m
-
Recept
Ossenstaartsoep435m
-
Recept
Heldere bospaddenstoelensoep42u30m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Madeira. Dit zijn zowel recepten waarbij Madeira gebruikt wordt en waar Madeira het hoofdingrediënt is.