Recepten met Kersenjam
Prunus dulcis en Prunus aviumDe kers is een populaire fruitsoort. Het is een klein roodkleurige vrucht met een pit in het midden. Technisch gezien is het een steenvrucht. Er bestaan zoete en zure kersenrassen. De zoete rassen noemt men meestal kersen en de zure rassen morellen of zure kersen. In België noemt men de zure kerssoort ook wel “kriek”. De ...
Nog veel meer weten over Kersen klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met kersenjam toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Kersenjam
-
Recept
BBQ Kip peppered wings41u
-
Recept
Deense puddingtaartjes440m
-
Recept
Kersenroomtaart455m
-
Recept
Koffie-kersengebak425m
-
Recept
Poffertjes met kersensaus420m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Kersenjam. Dit zijn zowel recepten waarbij Kersenjam gebruikt wordt en waar Kersenjam het hoofdingrediënt is.