Zuurkoolschotel met perzik

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Spuitzak
  • Braadpan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Maak de schoon en snipper deze fijn.
    Schil de en kook de gaar.
    Verhit de in een braadpan en fruit de .
    Voeg het toe en bak het in ca. 5 minuten rondom bruin.
    Giet intussen de af en vang het vocht op.
    Verwarm de oven voor op 200°C.
    Snijd de helft van de in stukjes.
    Trek de met twee vorken uit elkaar.
    Schep de en perzikstukjes door het vleesmengsel.
    Roer er 1 deciliter perzikvocht en de crème fraiche door en laat het mengsel nog ca. 10 minuten zachtjes sudderen.
    Maak intussen van de het en en een mooie aardappelpuree.
    Roer er 50 gram door.
    Doe de puree over in een spuitzak met een grove kartelmond.
    Schep het zuurkoolmengsel in een ingevette ovenschotel en leg de rest van de perzikhelften met de bolle kant naar boven erop.
    Spuit de aardappelpuree langs de rand en tussen de perzikhelften.
    Strooi de rest van de geraspte over de perzikhelften.
    Laat de zuurkoolschotel in 30 minuten op 200°C in de oven goudbruin en heet worden.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • boter, boter, kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter, melk, boter, kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter, melk, boter, kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van zout kunnen voorkomen in kaas
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
655 kcal
32%2620 kcal
Vetten
56 g.
80%224 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
23 g.
9%92 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zuurkoolschotel met perzik