Zoetzuur komkommer

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan

Bereidingswijze

  1. Voorbereiding:
  2. Snijd de in dunne plakjes en de en de in kleine stukjes.
  3. Bereiding:
  4. Doe 300 mililiter in een pan en zet deze op het vuur of kookplaat tot dat het kookt.
  5. Doe dan de en de er in en laat deze 1 minuut koken en doe dan de er in.
  6. Als het weer kookt, doe het vuur of kookplaat dan op een laag pitje.
  7. Dan doe je er 100 gram erbij en laat dit geheel nog 5 min.
  8. op een laag pitje door koken.
  9. Voeg desnoods naar smaak wat erbij als u het te zuur vindt.
  10. Als de 5 min.
  11. om zijn, giet het dan in een lege pot of potjes en doe meteen de deksel er op en zet het dan op een koele plaats na een week is dit recept heerlijk om als bijgerecht te eten.
  12. ps:
  13. als je meer wilt dan alles gewoon het meervoud van nemen.
  14. Ik maak zelf voor een half jaar dat wil zeggen dit 12 maal.
25
25
25

Variaties op Zoetzuur komkommer

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Zoetzuur komkommer
VariatieAantalGang
Zoetzuur komkommerslaatje1Salades

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • suiker past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn en suiker
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
13 kcal
0%52 kcal
Vetten
0 g.
0%0 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
1 g.
0%4 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zoetzuur komkommer