Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Aluminiumfolie
  • Hapjespan
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Maak de wortels schoon en snijd deze in tweeën.
    Maak de lente uitjes schoon en snijd deze in de lengte door
    Schil de bleekselderijstengels met een dunschiller.
    Snijd de schuin in stukken van ca. 10 cm lang.
    Houd enkele bleekselderijblaadjes apart.
    Roer de met een eetlepel glad en breng op smaak met en .
    Snijd de bieslook fijn en roer de helft door de .
    Verwarm de oven voor op 200 graden C.
    Vet een groot vel aluminiumfolie in en leg de vis hierop.
    Besprenkel de vis met de rest van het en bestrooi met en .
    Leg de apart gehouden blaadjes samen met de en een eetlepel op de vis.
    Vouw de folie zorgvuldig dicht en leg het pakketje in de oven.
    Laat de vis in ca 20-25 minuten gaar worden.
    Blancheer intussen de groenten afzonderlijk beetgaar in kokend gezouten water.
    Verhit de rest van de in een hapjespan en fruit de uitgelekte groenten hier even in aan.
    Neem de vis uit de folie en verdeel in stukken.
    Verdeel de vis samen met de groenten over vier warme borden.
  2. Schenk de yoghurtsaus naast de vis en bestrooi het geheel met de achtergehouden bieslook.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • yoghurt en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in yoghurt en boter
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • bleekselderij is niet geschikt voor een selderij-intollerantie
  • yoghurt en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kabeljauw is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
175 kcal
8%700 kcal
Vetten
18 g.
26%72 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
10 g.
3%40 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Witvisfilet met yoghurtsaus