Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Vissoep met venkel, mosselen en garnalen recept
Vissoep met venkel, mosselen en garnalen recept

Vissoep met venkel, mosselen en garnalen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Los de gestampte saffraan op in 3 eetlepels hete bouillon in een wok. Voeg de olie toe en fruit de ui, knoflook en prei 2 minuten op laag vuur. Doe de tomatenblokjes erbij en de suiker,de bleekselderij, venkel en de rest van de bouillon (voeg eventueel een klein glas witte wijn toe). Laat de soep zachtjes koken tot de groenten gaar zijn. Was ondertussen de mosselen en verwijder schelpen die open blijven staan. Leg eerst de moten vis in de soep, daarna de garnalen en de mosselen. Doe de deksel op de pan en laat alles nog eens 10 minuten zachtjes doorkoken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit vissoep met venkel, mosselen en garnalen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven