Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Uiensoep speciaal recept
Uiensoep speciaal recept

Uiensoep speciaal


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de uien en snijd ze in kleine ringen. Verhit de olijfolie met boter in een soeppan en fruit de uien al roerend. Temper het vuur en laat de uien in 60 minuten gaar sudderen. Voeg de bouillon met zout toe en laat het geheel afgedekt 30 minuten pruttelen. Verwarm de grill en rooster de plakjes stokbrood. Verdeel de soep over 4 ovenvaste soepkommen. Leg in elk bord een plakje stokbrood en bestrooi de soep met de kaas. Zet de soepkommen 3 minuten onder de grill zodat de kaas smelt.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit uiensoep speciaal recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven