Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Uiensoep recept
Uiensoep recept

Uiensoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de uien in fijne reepjes, smeer ze in de boter tot ze glazig maar niet bruin zijn. Voeg de bloem toe en, onder goed roeren, de bouillon. Laat de soep met 1 sneetje brood erin, 20 min. zachtjes koken, zeef haar en maak haar op smaak af. Bak 4 sneetjes brood aan 1 kant bruin in een beetje boter. Doe de soep in het bord, sneedje brood erop laten drijven, en daarop de kaas.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit uiensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven