Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Tomaten-uiensoep recept
Tomaten-uiensoep recept

Tomaten-uiensoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de uien en snijd ze in ringen. Ontvel de tomaten en snijd ze in stukjes. Pel de knoflook en hak ze fijn. Verhit de olie in een soeppan. Fruit de uien in de olie met de knoflook glazig. Voeg de tomaten toe en roerbak ze 3 minuten. Schenk de bouillon en port erbij met de tijm. Kook het geheel zachtjes 15 minuten. Serveer de soep in grote kommen en leg in iedere kom een plakje stokbrood.

Allergenen Informatie

Voor dit tomaten-uiensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven