Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Thaise garnalensoep recept
Thaise garnalensoep recept

Thaise garnalensoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng één liter water aan de kook en los de bouillonblokjes hierin op. Verwijder de zaadlijst van de rode peper en snijd deze fijn, net als de knofloof en de geschilde gember. Voeg deze toe aan de bouillon. Was de champignons en halveer deze. Voeg de roerbakmix samen met de champignons toe aan de bouillon. Verhit de soep tot deze weer kookt, verlaag daarna het vuur. Voeg de garnalen toe samen met de kokosmelk. Laat de soep 5min op laag vuur borrelen en breng op smaak met sojasaus. Rasp de schil van de limoen en voeg deze toe samen met het sap van een halve limoen. Serveer de soep in soepkommen.

Serveersuggesties

Geen visliefhebber? Vervang de garnalen door kipfiletreepjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit thaise garnalensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven