Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sop kambing (soep van geitenribben) recept
Sop kambing (soep van geitenribben) recept

Sop kambing (soep van geitenribben)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de selderij en snijd deze heel fijn.
Voeg het water, bouillonblokjes en de geitenribben bij elkaar in een grote pan.
Berg het geheel aan de kook en laat het 3 uur pruttelen.
Na 3 uur haal je het vlees uit de bouillon. Haal het vlees van het bot en snijd dit in stukjes.
Voeg het vlees weer toe aan de bouillon.
Voeg nu de selderij en de boemboe’s toe.
Laat het geheel nog 10 minuten zachtjes door koken.
Serveren met gefrituurde uienringetjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit sop kambing (soep van geitenribben) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven