Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rode uiensoep recept
Rode uiensoep recept

Rode uiensoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de uien in stukjes en fruit deze dan samen met de knoflook aan. Fruit de tomatenpuree en doe het kersenbier erbij. Voeg water en de rundvleesbouillon toe (1,5 liter). Voeg 1 theelepel tijm toe en 1 blaadje laurier. Dit alles aan de kook brengen en 1 5 minuten zachtjes laten koken. Laurierblaadje eruit halen en het ui mengsel toevoegen en dan zachtjes 5 minuten laten doorkoken.

Allergenen Informatie

Voor dit rode uiensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven