Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pindasoep met tauge recept
Pindasoep met tauge recept

Pindasoep met tauge


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet de kippenpoten op in een pan met water en kook ze gaar. Schil intussen de gember en de ui en snijd in kleine stukjes. Snijd de stelen bleekselderij in kleine ringetjes. Ontvel de tomaten, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes. Spoel de kip af, verwijder het vel en pluk het vlees eraf. Snijd de knoflook en peper fijn en fruit aan in wat olie. Bleekselderij en pindakaas erdoor roeren en aanvullen met 0,75 liter water. Kippenvlees en 2 bouillonblokjes erdoor en 10 minuten zachtjes laten koken. Zet 4 kommetjes klaar en maak een bodempje van taugé en de tomatenblokjes. Giet de soep erover,

Serveersuggesties

Ook lekker met komkommerblokjes of een half gekookt ei!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit pindasoep met tauge recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven