Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mulligatawny soep recept
Mulligatawny soep recept

Mulligatawny soep


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verhit de boter en laat de uien,wortel en selderij stengel zachtjes aanbakken, ui niet bruin maar zacht geel laten worden.
Voeg de bloem en currypoeder toe en laat 5 minuten meebakken.
Dan blussen, terwijl je goed roert, met de bouillon.
Aan de kook brengen en een half uurtje zachtjes laten koken.
Dan de appel, rijst, zout, peper en tijm toevoegen en weer laten koken tot de rijst gaar is.
Voeg net voor het opdienen de room toe.

Serveersuggesties

Lekker met wat naan. Ook wat fijn gesneden koriander er over is heerlijk.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit mulligatawny soep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven