Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mosterdsoep recept
Mosterdsoep recept

Mosterdsoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de mosterd en de olie in een pan en laat deze op een laag vuur ontzuren (zoals bij tomaten puree). Snijd de spekjes fijn en bak deze in een beetje olie donker-bruin. Meng het maismeel met wat water zo dat dit te schenken is. Doe een beetje water bij de mosterd en roer deze los. Voeg dan het resterende water en de melk of koksroom toe en breng aan de kook. Voeg de uitgebakken spekjes (met vet voor de smaak)toe. Laat de soep 5 minuten doorsudderen en breng hem dan op dikte met het water / maismeelsausje. Voeg naar smaak toe:soepbouillonblokken, peper en creme graiche. Denk met soepbouillonblokken om de zoute spekjes. En let op over koken!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit mosterdsoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Mosterdsoep heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie

 • Super lekker.
  Luuk gaf dit recept op 6 juli 2012 4 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven