Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Makkelijke vissoep recept
Makkelijke vissoep recept

Makkelijke vissoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snipper de ui en snijd de wortel aan dunne schijfjes. Fruit deze dan mooi glazig in de olie. Voeg het water toe en breng dit aan de kook. Doe er dan de vis bouilonblokken bij en temper het vuur. Nu kunnen de zeevruchten of en de garnalen in de pan. Maak de blikjes vis open en giet het vocht in de soep. Verwijder de graat bij de zalm en verdeel de zalm en tonijn in stukjes in de soep. Voeg de dille en een beetje peper toe. Doe het asperge vocht in de soep en snijd de asperge in stukjes en doe deze ook in de soep. Laat de soep nog 5 minuten pruttellen. Doe er de fijn gesneden selderij of aan dunne ringen gesneden prei net voor het opdienen in.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit makkelijke vissoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven