Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Vijzel
  • Wok
  • Pan
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Maak de schoon en zet deze in een grote pan met het op.
    Voeg de en zout toe en breng het geheel aan de kook.
    Als het kookt, temper het vuur zo dat het zachtjes door pruttelt, ongeveer 90 minuten.
    Neem de uit de pan en pluk het vlees van de fijn en laat dit afkoelen.
    Houd de bouillon warm, kijk uit dat het niet te ver inkookt.
    Maak de schoon en snij deze in ringetjes.
    Maak de knoflook schoon en rasp deze fijn.
    Maak de schoon en snij deze fijn.
    Maak de sjalotjes schoon en snij deze fijn.
    Schil de en djahé en rasp deze fijn.
    Rooster de in een droge pan tot ze beginnen te kleuren.
    Wrijf de ingrediënten voor de boemboe fijn in een vijzel tot een homogene kruidenpasta.

    Kook de volgens de gebruiksaanwijzing.
    Verhit wat in de wok en fruit de kruidenpasta aan tot deze begint te kleuren.
    Voeg de stukjes kippenvlees toe en bak het geheel tot het vlees licht begint te kleuren.
    Schep het geheel regelmatig om, om verbranding te voorkomen.
    Voeg de en asin toe en roer het door.

    Verdeel de en over soepkommen.
    En schenk er de kokende bouillon overheen.
    Bestrooi het geheel met de en bawang goreng.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • ketjap manis en ketjap asin is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • ketjap manis en ketjap asin past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • olie kan sporen bevatten van soja en Allergie in ketjap manis en ketjap asin
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
1111 kcal
55%4444 kcal
Vetten
12 g.
17%48 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
11 g.
4%44 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Kuah Ajam Mie (kippensoep met mie)