Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kruidenbouillon met gebakken varkensfricandeau recept
Kruidenbouillon met gebakken varkensfricandeau recept

Kruidenbouillon met gebakken varkensfricandeau


Ingrediënten


Bereidingswijze


Zet de bouillon op het vuur.
Bak intussen het gezouten en gepeperde lapje varkensfricandeau.
Snij deze in smalle repen en doe het bij de bouillon, nog even samen door laten trekken en serveer het met brood en boter.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kruidenbouillon met gebakken varkensfricandeau recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven