Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Knoflook-uiensoep recept
Knoflook-uiensoep recept

Knoflook-uiensoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de uien in ringen en snipper de knoflook. Verhit 1 eetlepel boter in een grote pan en bak de ui met de suiker op een matig vuur glazig. Voeg de knoflook en de bloem toe en bak het even mee. Schenk de wijn in de pan en breng het aan de kook. Voeg 1,5 liter water toe en verkruimel de bouillonblokjes erboven. Laat het ong. 30 minuten zachtjes koken. Doe er eventueel naar smaak wat peper of zout bij. Verhit 1 eetlepel boter in een koekenpan, snijd het stokbrood in dunne plakken en bak deze aan beide kanten goudbruin. Bestrooi het brood met de kaas en laat deze afgedekt iets smelten. Verdeel de soep over 4 soepkommen en serveer de kaasbroodjes erbij.

Allergenen Informatie

Voor dit knoflook-uiensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven