Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaanse tomatensoep uit de oven recept
Italiaanse tomatensoep uit de oven recept

Italiaanse tomatensoep uit de oven


Ingrediënten


6

Bereidingswijze


Snijd de tomaten door de helft en leg ze op een bakplaat met de gesneden kant naar boven. Bestrooi de tomaten met Italiaanse kruiden, knoflookpoeder, peper, olijfolie en een klein beetje suiker. Zet de tomaten in een oven die is voorverwarmd op 100 graden C. Haal ze na een half uur er uit en zet ze samen met de kippenbouillon op en breng aan de kook. Zet het gas laag en laat dit een half uur trekken. Pureer ze nu met een staafmixer en giet door een zeef. Maak nu de soep op smaak en bindt ze iets af met allesbinder Snijd het ciabattabrood in plakken en besmeer ze met de knoflookolie. Bak dit af op 180 graden C.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit italiaanse tomatensoep uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven