Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Goed gevulde zuiderse vissoep recept
Goed gevulde zuiderse vissoep recept

Goed gevulde zuiderse vissoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de wijn en de bouillon. Doe er de prei en de courgette bij en laat alles 4 minuten garen op zacht vuur. Voeg er de visfilets bij en laat 3 minuten garen. Doe er de zeevruchten bij en laat nog 5 minuten goed opwarmen. Verdeel over 4 borden of kommetjes. Breng de olijfolie op smaak met de peper en het basilicum en lepel deze over de soep.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit goed gevulde zuiderse vissoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven