Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Garnalensoep recept
Garnalensoep recept

Garnalensoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de ui fijn en vervolgens de wortelen en het wit van de prei. Fruit alles zachtjes in een grote pan met de gesmolten boter. Voeg de garnalen toe zodra de groenten mals zijn en laat 2 minuten doorstoven. Giet er de whisky bij en laat nog één minuut koken, voeg er dan de tomatenpuree bij. Leng aan met 1,25 visbouillon en een mespuntje cayennepeper. Breng aan de kook en laat zo'n 20 min. sudderen. Draai alles door de mixer, filter zo nodig, en verrijk met room. Breng op smaak en dien heet op met broodkorstjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit garnalensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven