Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappel-uiensoep recept
Aardappel-uiensoep recept

Aardappel-uiensoep


Ingrediënten


Bereidingswijze


Los het bouillonblokje op in 3 deciliter kokend water. Fruit de uien in een kookpan, snijd de de aardappel in fijne plakjes en voeg toe aan de uien. Voeg zoveel water en de bouillon toe tot de aardappels net onder water staan. Laat 20 minuten zachtjes koken. Breng op smaak met zout en peper en en beetje nootmuskaat. Voeg de boursin toe en laat al roerend oplossen in de soep.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappel-uiensoep recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven