Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Lente salade met artisjokharten en noten recept
Lente salade met artisjokharten en noten recept

Lente salade met artisjokharten en noten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Doe de artisjokharten in een slakom. Knip de waterkers af en doe die er bij. Snijd de tomaten klein. Maak de noten klein. Doe alles in de slakom op de noten na. Maak de dressing. Meng de mosterd, azijn en de honing en voeg langzaam, al kloppend de olie er bij. Meng alle ingrediŽnten van de salade en giet de dressing er over. Garneer de salade met de kleingemaakte hazelnoten of cashewnoten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit lente salade met artisjokharten en noten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven