Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Laagjessalade met tomaat recept
Laagjessalade met tomaat recept

Laagjessalade met tomaat


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de tomaten en snijd ze in plakken. Was de citroen zeer goed en rasp het gele van de schil. Roer de citroenschil door de ricotta. Snijd de basilicumblaadjes in reepjes. Snijd de rucola in stukjes. Rooster de pijnboompitjes in 1 eetlepel olie goudbruin en laat ze op keukenpapier uitlekken. Roer een dressing van de rest van de olie met de azijn en zout en peper. Besprenkel de tomaten met de dressing. Maak laagjes op 2 bordjes. Eerst een plak tomaat, dan basilicum, hierop de ricotta en dan de rucola. Herhaal dit met als laatste een plak tomaat. Maak het geheel af met de pijnboompitten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit laagjessalade met tomaat recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven