Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ananas-mangosalade met pekelvlees recept
Ananas-mangosalade met pekelvlees recept

Ananas-mangosalade met pekelvlees


Ingrediënten


Bereidingswijze


In kommetje azijn, ananassap en mosterd glad roeren en sjalot erdoor roeren en dille erboven fijnknippen. Op smaak brengen met peper en zout. In een kom ananasblokjes, paprika en mango door elkaar scheppen. Op schaal de reepjes pekelvlees door ananasmengsel scheppen en de dressing over schenken. Langs de rand de halve plakken ananas leggen garneren met de kersen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ananas-mangosalade met pekelvlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven