Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mosselen op wontons recept
Mosselen op wontons recept

Mosselen op wontons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Citroensap mengen met de chilisaus en de peterselie (naar smaak) en de mosselen erdoor roeren. Tot gebruik in de koelkast zetten. Elke wontonvel in 4-en snijden. Olie in de wok verhitten en de wontons in gedeeltes aan beide kanten frituren tot ze krokant zijn. Op keukenpapier uit laten lekken. Op elke wonton 2 blaadjes veldsla leggen en een mossel half erop. De blaadjes moeten nog te zien zijn. Bestrooien met bieslook. Leg op elk bordje 4 wontons per persoon. Direct serveren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit mosselen op wontons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven