Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde champignons met gorgonzola recept
Gevulde champignons met gorgonzola recept

Gevulde champignons met gorgonzola


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snij de steeltjes van de champignons en hol ze uit. Hak de restjes en steeltjes een beetje gelijkmatig fijn. Bak deze in een eetlepel boter met het teentje knoflook lichtjes aan en roer er een eetlepel groene pesto door. Schep het geheel over in een kom en laat het afkoelen, voeg de in stukjes gesneden gorgonzola toe en vul met een theelepel de uitgeholde champignons en zet deze in een ovenschaal. Giet met een dun straaltje olijfolie over de gevulde champignons, nog wat vers gemalen peper erop en bak de champignons voor een 20 tot 25 minuten in een oven van 230 graden mooi bruin.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde champignons met gorgonzola recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven