Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Spruitjescappuccino recept
Spruitjescappuccino recept

Spruitjescappuccino


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de spruitjes schoon en snijd ze doormidden. Kook de slagroom samen met 750 mililiter water en de bouillonblokjes. Doe de spruitjes en de takjes peterselie erin en laat met deksel op de pan zachtjes trekken. Bak intussen de plakjes ontbijtspek knapperig in een droge koekenpan of in de magnetron. Vis de peterselie uit de pan en pureer de soep met de staafmixer. Breng op smaak met peper, zout en versgeraspte nootmuskaat. Voeg de koude boter in klontjes toe aan de soep en schuim 'm op met de staafmixer (in een hoge smalle kom, in porties). Serveer de soep in warme koffiekopjes. Leg bovenop (op de rand van het kopje) het plakje ontbijtspek.

Allergenen Informatie

Voor dit spruitjescappuccino recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven