Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Amuse van paprikamousse met avocado recept
Amuse van paprikamousse met avocado recept

Amuse van paprikamousse met avocado


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


In de olie de helft van de sjalot zacht bakken. Tomaten, paprika, thijm en kruiden met peper en zout aan ui toevoegen en in ca. 25 minuten het vocht laten verdampen. Laten afkoelen. Gelatine weken. Paprikamengsel door een zeef wrijven. Uitgeknepen gelatine blaadjes erin oplossen. Mousse ca. 3 uur in koelkast laten opstijven. Avocado schoonmaken en pureren met rest sjalot, citroensap, tabasco, mayonaise en op smaak brengen met peper em zout. Beetje avocado op een amuselepel scheppen. Met bolletjestang 3 bolletjes paprikamousse scheppen en op elke lepel 3 bolletjes leggen. Garneren met in dunne reepjes gesneden basilicum.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit amuse van paprikamousse met avocado recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven