Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Amuse met gevulde kip recept
Amuse met gevulde kip recept

Amuse met gevulde kip


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bieslook ca. 20 minuten koken en koud afspoelen. De pecannoten door de magor roeren. Kleine kipfilet doormidden snijden. Onderste laag dik insmeren met het kaasmengsel en de andere helft erop leggen. In plastic folie ca. 1 uur laten opstijven. Kip uit plastic nemen en in 15 stukjes snijden, bieslook erom binden. Sla met kipfilet op amuselepel leggen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit amuse met gevulde kip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven